Gradinita Kinderstar

COPYRIGHT ©  2015 GRADINITA KINDERSTAR | OFFICE@GRADINITAKINDERSTAR.RO | DESIGN BY Catalyn_21

index

ISTORIC

          Gradinita si Scoala Primara KinderStar reprezinta initiativa unor parinti tineri, care au infiintat in comuna Berceni o gradinita occidentala, apoi o scoala primara pentru care principala sursa de inspiratie au fost cei doi copii proprii. Pentru acestia si pentru ceilalti copii din comuna Berceni si din imprejurimi au fost aduse beneficiile sistemului educational particular.

 Pentru ca fiecare copil este un STAR pentru parintii lui!

             Scoala Primara si Gradinita KinderStar isi desfasoara activitatea in baza ordinului de acreditare emis de Ministerul Educatiei si Cercetarii prin O.M. nr.4688/18.08.2017.

In gradinita KinderStar copiii sunt admisi de la 2 ani, fiind ingrijiti cu atentie si beneficiind de programe educationale adaptate varstei lor.

Scoala Primara KinderStar isi propune să creeze o comunitate școlară în care fiecare dintre noi să fie călăuzit cu grijă, responsabilitate și competenţă – elev, părinte, profesor pentru invatamant primar si prescolar, invatatoare.

Saptamanal  parintii primesc informatii prin platforma Kinderpedia despre programa activitatilor si proiectelor desfasurate in gradinita si scoala primara, meniul  –saptamanal, precum si evolutia copilului la sfarsitul fiecarui proiect tematic .